Vi tror på dybdegående rådgivning og god service

Vi tør godt kalde os selv eksperter!

Det er ikke for ingenting, at vi kalder os eksperter. ScandiSales er Danmarks førende udbyder af specialfolier og substrater til grossister inden for den grafiske industri. Vi samarbejder med de bedste producenter på markedet, og vi kan derfor tilbyde vores kunder materialer af højeste kvalitet.

Vi har 35 års brancheerfaring, og hjørnestenene hos ScandiSales er erfaring, viden og innovation. Vi mener netop, at det er de vigtigste redskaber til at skabe resultater, kvalitet og værdi for vores kunder. Vores mangeårige erfaring og forståelse for kundernes udfordringer gør os i stand til at levere unikke produkter og løsninger.
Vi har et bredt produktprogram og leverer løsninger inden for forskellige produktkategorier:

Læs vores profilbrochure


Historien bag ScandiSales

ScandiSales er et datterselskab af emballagevirksomheden Ubro A/S og søsterselskab til emballeringsfirmaet Ubro SystemPac.

I 2007 opkøbte Ubro A/S virksomheden Scandisales Grafisk, der specialiserede sig i folier til den grafiske industri.

Den 1. april 2012 overtog ScandiSales Grafisk aktiviteterne i Polyfa International, og således blev Danmarks førende udbyder af specialfolier og -papir til den grafiske industri skabt.

I juni 2013 fortsætter ScandiSales ekspansionen med overtagelse af den svenske virksomhed Systemprint - og sikrer således sin position som Skandinaviens førende leverandør af TTR-folier.


 ScandiSales-Polyfa domicil

 COOKIES
Siden benytter cookies for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Klikker du videre, accepterer du dette.

Skjul denne besked.